You have reached your destiny...

VIM sponsort zomerconcert Het Huisorkest

Van Iterson Muziek is voor de tweede keer sponsor van het Utrechts studentenorkest ‘Het Huisorkest’.

De concerten ‘Terug in de tijd’ vinden plaats op 20 en 21 januari aanstaande.

Toegang: 5 euro voor studenten en leden van KOSMU-gezelschappen, 7,50 euro voor niet-studenten (http://hethuisorkest.nl/).

Het Huisorkest is een gezellig Utrechts studentenorkest dat allerlei muziekstijlen speelt, zoals filmmuziek, jazz, klezmer en klassieke muziek. Het orkest bestaat uit strijkers, hout- en koperblazers, drums en piano. De repetities zijn op woensdagavond, hierna gaan we wat drinken in de bar van Parnassos. Verder worden leuke activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld spelletjesavonden, Sinterklaas en het jaarlijkse eindfeest.

Geef een reactie