Individueel les in lokalen: per 8 februari 2021

Vanaf maandag 8 februari 2021 starten de individuele muzieklessen in de leslokalen. Het gaat om individuele lessen voor alle leeftijden. Om dit voor jou te realiseren heeft VIM samen met de Stadsboerderij een Corona-protocol opgesteld. Duo- en groepslessen blijven tot nader bericht via Zoom plaatsvinden.

Het protocol werkt alleen goed als iedereen deze volgt; voor de veiligheid van jou en anderen.

Corona-Protocol

De wachtruimte is alleen voor leerlingen. Ouders/verzorgers begeleiden kinderen maximaal tot aan de voordeur, echter gaan zelf niet naar binnen.

Achtergrond: de wachtruimte is ook doorgang onder meer voor ouders die hun kinderen van en naar de opvang brengen. Met meer personen dan alleen de leerlingen is het niet mogelijk 1,5e meter afstand te houden.

Alle leeftijden: loopneus, keelpijn, hoesten, of niesen? Blijf thuis: je ontvangt je les via Zoom. Ben jij/iemand in je gezin ook benauwd en/of heb je koorts? Dan moet iedereen in het huis thuisblijven. Ook bij astma en hooikoorts: blijf thuis. Je les is via Zoom.

Bericht ons dat je thuis blijft.

 

In het wc-portaal is 1,5e meter afstand houden niet mogelijk. Ook is er gevaar voor groepsvorming, doordat meerdere partijen van de wc´s gebruik maken. Daarom dien je voor vertrek thuis al naar de wc te gaan en thuis je handen te wassen.

Natuurlijk is het bij hoge nood altijd mogelijk om in de Stadsboerderij naar de wc te gaan.

Was je handen thuis vóór vertrek met water en zeep. Belangrijk: droog ze goed.

Doe dit vóór en na je les: de gel is aanwezig in het lokaal.

De wachtruimte lijkt ruim, echter gezien de 1,5e meter-regel is deze met twee wachtenden al vol. Mocht je eerder aankomen, loop dan even buiten een rondje totdat het tijd is.

Houdt altijd en overal 1,5e meter afstand, ook in de leslokalen.