Aan het laden…

Van Iterson Muziek

Speel met plezier, les op maat in hartje Utrecht
VIM lanceert klanttevredenheids-onderzoek

Links

Facebook
Van Iterson Muziek op facebook.

Guitarsupport
Guitarsupport.nl is een lesondersteunende website, speciaal ontwikkeld voor leerlingen van Van Iterson Muziek en de Modern Classic Music School.
www.guitarsupport.nl

Modern Classic Music School
Van Iterson Muziek werkt nauw samen met de Modern Classic Music School. Modern Classic verzorgt onder meer gitaar-, piano-, basgitaar-, ukelele- en zanglessen op drie leslocaties, verspreid over Boxtel en Rosmalen.
www.modernclassic.nl

Ariosoprano | Lyrisch sopraan Kaiyi Min
Lyrisch sopraan Kaiyi Min zingt oratorio en opera. Ze is koordirigent en geeft les in klassieke zang. Ook aan pop/rock-vocalisten geeft ze les in podiumpresentatie en zangtechniek.
www.ariosoprano.nl

Café De Stad
Café De Stad is een mooie bruine kroeg waar altijd wat te doen is. Zoals je kunt zien aan de platenhoezen die het café sieren, speelt muziek een belangrijke rol in café De Stad. Elke zaterdag draaien er dj’s en op het podium staan geregeld bandjes te spelen.
www.cafedestad.nl

Wijkkrant Wittevrouwen
De Wijkkrant Wittevrouwen Utrecht verschijnt sinds 1971 minstens vijf keer per jaar in gedrukte vorm en wordt gratis in de wijk ‘Wittevrouwen’ verspreid.
wijkkrantwittevrouwen.nl

Mass Audio
Mass Audio is een collectief van drie enthousiaste audio engineers met een voorliefde voor klassieke muziek en metal. Mass Audio is gespecialiseerd in locatie opnames van orkesten, ensembles en bands.
www.massaudio.nl