VIM JAM Sesh!

de eerste editie!

De VIM JAM Sesh, zaterdag 4 juni (13-14u)

 
Het is hoog tijd om jullie weer te verwennen met een evenement. Nieuw: de eerste editie van de ‘VIM JAM Sesh’, een jamsessie op zaterdag 4 juni ´22, speciaal voor VIM-leden.
 
Neem je instrument of stem 😉 mee en kom jammen met mij en/of met andere aanwezige leerlingen. Ontmoet bekende en nieuwe gezichten, en geniet van dit muzikale samenzijn onder het mom van ‘niks moet en alles mag’.
 
Neem gerust familie en vrienden mee!
 
Lees hieronder de details!
 
 
Grt, Rogier
 
– – – – –
 
Waar: restaurant Hof Eyghentijds, Lunerkampweg 5
Wanneer: Za 4 juni ´22, 13:00 – 14:00u
Niveau: van totale beginner tot veteraan
Toegang: gratis
Vooraf inschrijven: nee, gewoon komen! 😉
Wat: jamsessie. Tijdens deze jamsessie maken we muziek met elkaar, met weinig of geen voorbereiding. Er kan terplekke muziek ontstaan, of we gebruiken een akkoordschema of lied als basis. Naast jammen kan je ook een lied of een deel van een lied opvoeren, onder begeleiding van mij op piano of gitaar.
 
Wil je iets op basis van akkoorden opvoeren: zendt me ajb uiterlijk vrijdag 3 juni voor 12:00u ’s middags een kopie van de te spelen akkoorden. Zorg dat je materiaal goed voorbereid is zodat ik niet hoef te gokken hoeveel maten een bepaald akkoord duurt. Neem het gerust vooraf met je docent door, zendt het daarna naar mij.
Cookies, mjum! Deze website plaatst anonieme cookies, mag dat? Lees meer...
×